Vulcanus® - roštilj za celi život

Vulcanus® - kombinacija vrhunskih veština kovanja i ljubavi prema dobroj hrani. Centralno mesto otvorenog prostora koji će okupiti dobro društvo, negovana iskustva i uspomene koje nikada neće izbledeti

Vulcanus® - roštilj za celi život



Vulcanus® roštilji imaju jedinstven dizajn zaštićen patentom. Telo roštilja je izrađeno od otpornog COR-TEN čelika, koji ima dug vek trajanja i može da izdrži sve spoljašnje uslove. Takođe je obložen akumulacionom keramičkom jezgrom za bolju cirkulaciju toplog vazduha, termičku stabilnost i smanjenu potrošnju drveta. Dakle, ako živite u hladnijim krajevima ili roštiljate tokom cele godine, ovo je pravi izbor za vaše okupljanje oko roštilja.

Zahvaljujući kvadratnom obliku, roštilj ima do ⅓ više površine od uobičajenih okruglih roštilja. Dve grejne zone takođe vam omogućavaju da istovremeno pečete meso, sir i povrće.


Tražimo partnera sa prezentacionom salom u koju bismo usmeravali naše kupce

Opcije kuvanja

Na Vulcanus® roštilju možete pripremati hranu tokom cele godine. Jaja za doručak, odresci za ručak i samo lonac čorbe uveče sa prijateljima ili porodicom.

Pecite meso, povrće, sireve, kobasice i jaja. Zahvaljujući različitim zonama zagrevanja, šniclu možete ostaviti da odmara dok pripremate sveže povrće.

Čelična ploča za pečenje

Za pečenje svih vrsta hrane - mesa, ribe, povrća, testa, sira ili jaja. Može se koristiti i za kuvanje u loncu ili prženje na tiganju.

Centralna rešetka za kuvanje

Centralna rešetka za kuvanje ima dva položaja; kuvanje na direktnoj vatri ili vrućem roštilju. Može se podići ili spustiti pomoću nastavka, koji je opremljen i kružnim držačem za lonac od livenog gvožđa ili vok. Baš kao što možete da stavite posuđe na ploču za kuvanje, ovaj stalak može da primi razne šerpe i tiganje.

Što je COR-TEN?

Vulcanus® roštilj ploča je napravljena od specijalnog visokokvalitetnog čelika zvanog COR-TEN, sa patinom rubin boje. COR-TEN se prvobitno koristio uglavnom u brodogradnji, zbog svoje otpornosti na mokro i slano okruženje. Tako da ne morate da brinete o tome da li će vaš roštilj biti pored mora, na kiši, mrazu ili snegu. Prirodan je, ekološki prihvatljiv i uvek će izgledati kao nov. U cilju zaštite od izlivanja vode po postolju i trajnosti samog roštilja, koristi se grill poklopac koji je dostupan za doplatu.

  • Jedinstven patinirani izgled.
  • Minimalno održavanje.
  • Otporan na sve uticaje okoline.
  • 100% ekološki prihvatljiv.

Materijal koji sporo oslobađa toplotu

Možete uživati u svom Vulcanus® roštilju tokom cele godine. Ima odličnu termičku stabilnost i manju potrošnju goriva u poređenju sa drugim roštiljima. Ovo je obezbeđeno pločama od 38 kg koje sporo oslobađaju toplotu, precizno oblikovane da optimalno pokriju samu centralnu komoru za sagorevanje.

Sertifikati

Ploče i rešetke za pečenje i kuvanje Vulcanus® roštilja imaju EU sertifikat o usaglašenosti za materijale u kontaktu sa hranom. Njihova upotreba za pečenje je stoga 100% bezbedna i nema potrebe da se plašite da će se štetne materije ispustiti u hranu tokom pečenja.

Proizvedeno u Europi

COR-TEN je uvezen iz Italije, gde imaju veliko iskustvo sa materijalom i njegovim otpornim svojstvima. Keramičko jezgro sa sporim oslobađanjem za Vulcanus® je po meri napravila nemačka kompanija. Sam roštilj se pravi u Češkoj, uglavnom ručno


Roštilj čak i zimi

Sa keramičkim ložištem od 38 kg koje sporo oslobađa toplotu, ovaj roštilj vam nudi nenadmašnu termičku stabilnost čak i u najhladnijim regionima kao što je u Rusiji, uz smanjenu potrošnju drveta.

Zdravije bez dima od ulja

Roštilj ima jedinstven sistem za odvođenje masti sa ivica te na taj način zdravo pečenje bez prisustva kancerogenih materija postaje stvarnost.

Čiste ruke cijelo vrijeme

Lako istresite pepeo u i iz integrisane posude bez prljanja ruku tokom pečenja.
 


Koje gorivo mogu da koristim u Vulcanus® roštilju?

Praktično možete koristiti bilo koju vrstu drveta, pod uslovom da je nivo preostale vlage manji od 20%. Zato drvo treba da bude dovoljno osušeno. U osloncu će biti povećani dim i katran pri sagorevanju, zbog čega roštilj nije „dobar“ a smanjena mu je i termička efikasnost. Preporučujemo korišćenje tehnički osušenih trupaca, isečenih na 33 cm dužine, koje možete kupiti u bilo kojoj baštenskoj i gvožđari. Naravno, može se koristiti i ugalj.

Koji Vulcanus® roštilj izabrati?

Vulcanus® roštilj paneli se proizvode po identičnoj tehnologiji na identičan način - razlika je samo u veličini panela, njegovoj debljini, ali iu konstrukciji osnove, u odnosu na visinu i mogućnost skladištenja i sečenja.




Preuzmi naš cenik u PDF ili XLS formatu
;
Pozovi na WhatsApp
Posetite Lifeenergypro.rs na portalu ShopMania