WEB shop Lifeenergy Srbija



Brend Lifeenergy konačno je stigao i u Srbiju 🙂 Osim u regionu i u evropskim zemljama, asortiman je sada dostupan i u Srbiji, za početak smo napravili izbor od nekoliko proizvoda sa namerom da kupcima ponudimo sve ono što su ranije morali da poručuju iz Hrvatske, gube vreme i energiju uz povećane troškove zbog cene trasnsporta, carine, komplikacija sa načinima plaćanja prema inostranstvu itd. Sada smo napunili magacin uvoznika u Beogradu našim najpopularnijim proizvodima, otvorili web shop, telefon, viber, whatsapp i email za sva vaša dodatna pitanja i nedoumice koje imate.

Kao deo tima koji je učestvovao u realizaciji ove ideje, sa velikim zadovoljstvom mogu da kažem su proizvodi koje sam do sada testirala u potpunosti u skladu sa očekivanjem, kao i da je prodaja krenula i da su prvi uredjaji već stigli u domove korisnika 🙂

Veoma je važno da razumete kako funkcioniše prodaja putem web shop-a Lifeenergy Srbija: Da bi održali maloprodajne cene na što nižem nivou, uz regularan uvoz u Srbiju i striktno poštovanje uslova garancije koje smo propisali za naše proizvode, prodaja će funkcionisti isključivo putem ovog on line shop-a na kojem se možete registrovati i kreirati svoje porudžbine; Ukoliko imate problema da se registrujete ili ne znate kako da to učinite, molimo vas da nam pišete na email [email protected] ili se javite na telefon/viber/whatsapp +385 95 3574135. Jako je važno da kreirate nalog kako zbog budućih kupovina tako i zbog nejasnoća koje ćete možda imati i servisne podrške.

Molimo Vas da razumete da maloprodajni objekat ne postoji, kao ni show room u kojem možete uživo da vidite ili isprobate proizvode pre kupovine; Ovo stoga, što bi održavanje maloprodajnog prostora uz sve troškove, uticalo i na krajnje cene naših proizvoda, a to nije namera - namera je, da vam kvalitetne uredjaje ponudimo po što nižim mogućim cenama na tržištu. Nažalost, zbog globalnog porasta cena, kao i znatnog porasta cena usluga kurirskih službi, a na šta mi nemamo uticaja, troškovi slanja pouzećem naših proizvoda na adresu kupca padaju na teret kupca po zvaničnoj tarifi i cenovniku kurirske službe BEX. Ukoliko se odlučite da za izabrani proizvod uplatite direktno na račun Uvoznika, odmah nakon što proknjižimo vašu uplatu, kupljeni proizvod možete podići i lično u našem magacinu, bez plaćanja dodatnih troškova, i to je jedini način da izbegnete dodatni trošak vezano za isporuku robe. Naravno, proizvode možete kupovati i kao pravno lice, ako Vam je potreban predračun, slobodno nam pošaljite zahtev na email [email protected] sa podacima svoje firme/radnje.

Ljudi koji su kreirali brend Lifeenergy kao i tim u Srbiji žive ovakav životni stil - koristimo i sami dakle ove proizvode, znamo šta i kako prodajemo, sve smo pažljivo testirali i stojimo na raspolaganju za sve informacije i savete; Nismo klasični trgovci koji prodaju robu po inerciji, bez osnovnog znanja o tome šta se zaista nudi.

U Vaše zdravlje i čujemo se za sva pitanja!

Preuzmi naš cenik u PDF ili XLS formatu
;
Pozovi na WhatsApp
Posetite Lifeenergypro.rs na portalu ShopMania